Home / Slik kjøper du rett dekk til bilen din

 

Dekk er ikke dekk. Dessverre kan du ikke putte hvilke som helst dekk på bilen din. Det krever litt kunnskap, men det er heldigvis ikke vanskelig å tilegne seg! Dekkene du allerede har på bilen gir deg er markert med informasjon som du kan bruke når du skal kjøpe nye dekk. La oss se nærmere på hva du bør tenke på når du skal bytte ut dekkene dine!

Kjøp dekk enkelt på nettet

Vi lever heldigvis i en tid hvor det meste enkelt kan bestilles hjem. Alt du trenger å gjøre er å dra frem mobilen eller finne frem laptopen, så har https://www.dekk365.no/ alt du trenger. Fordelen ved å handle dekk på nett er at du enkelt kan sammenligne ulike typer fra forskjellige merker, og enkelt sammenligne prisen. Dette er en nettbutikk som både har de største dekkprodusentene som Goodyear og Michelin, men også mye annet. De tilbyr 100% plassgaranti på komplette hjul, og leverer raskt, uavhengig av om du vil få dem hjem eller fraktes til verkstedet ditt. Dessuten kan du velge mellom forskjellige betalingsmåter og du kan enkelt ordne en delbetalings-løsning, dersom du ikke ønsker å betale med en gang. Dersom du vil gjøre dekkjøpet veldig enkelt, skriver du bare inn registreringsnummeret på bilen din, så får du opp forslag til hva som passer.

Mange faktorer spiller inn når du skal bytte dekk

Det er mange faktorer å tenke over når det kommer til å velge dekk. Du må tenke på hvilke egenskaper ved dekket som passer din kjørestil. Hvordan bruker du bilen? På hvilke veiforhold? Er det mye nedbør der du bor trenger du dekk med godt grep. Er du særlig opptatt av en stillegående bil, er også dette noe som kan påvirkes av dekkene. Dimensjonen på dekkene du allerede har kan du enkelt finne ved å studere dem. På siden av dekket står en tallkode som gir informasjon om hva slags dekk du har, både dimensjonen og hastighetsmerking er oppført der. Tenk litt over hvilke egenskaper som er viktigst for deg, og gå for god kvalitet! Oppbevarer du dekkene riktig kan dekk av kvalitetsgummi brukes over flere sesonger.