Home / Nye og populære biler i Norge

 

Når du kjøper bil i dag, trenger du ofte å ta opp et lån. Det kan være for å dekke utgiftene 100 %, men dersom du har innbytte, eller en sum du kan spytte inn fra start av, blir betingelsene mye bedre.

smålån bilDet er ingen tvil om at el-bilene har gjort inntog i Norge allerede, men vil trenden fortsette, og hvilken bil ser du for deg å kjøpe? En finansiering som https://www.financepal.no/smalan/ kan være smart når man vil kjøpe en trygg bil nå. Her er noen av de mest populære bilene akkurat nå.

Elbilene har gått sin seiersgang i Norge de siste årene – ABC Nyheter

Jaguar I-Pace

Hvem skulle vel tro at det skulle gå an å kjøre rundt i en el-Jaguar med det første. Selv om I-Pace har vært på markedet en stund allerede, er den helt i toppen når det gjelder rekkevidde og kraft. Denne SUVen scorer høyt når det gjelder effekt, design og popularitet. Men beistet er rådyrt, og skal man skaffe seg en slik bør man regne med en syvsifret sum.

Renault Zoe

Renault har i mange år fått ufortjent tyn for dårlige motorer, utilgjengelige deler og et oppsett som ikke passer for norske forhold. Likevel lanserer Renault en Zoe som er rimelig og passer utmerket for norske byer. Den er liten, men har en stor skjem man kan styre alt fr temperatur til dab-radioen med.

Huyndai Kona

Huyndai Kona oppmuntrer til å ta en tur med kona, akkurat som om det skulle være galt. Poenget er at ingenting er i veien med denne delvis SUV, delvis familiebilen. Med to forskjellige batteripakker kan man velge en bybil eller en bil man kan kjøre lange turer med. Den er moderne, stilig, og ikke minst en moderne el-bil med mange muligheter. Vil man ha en slik bil, er det ikke uoppnåelig selv med et lite billån.