Home / Hvorfor bør du ha ekstralys på bilen?

 

Det finnes ingen garanti for at alt går bra når man er ute på veien. Vi har stupbratte veier, skiftende vær og ikke minst, svært forskjellige lysforhold. Det er ikke bare når det er mørkt at god belysning er viktig, men også når sola står lavt. Før var det svært begrenset hvilke ekstralys man kunne montere på bilen, men i dag kan man i hovedsak montere de lysene man vil.

Mørketida er over oss, og i en travel hverdag er det mange ting som kan gå galt. Bilkøen kommer mot deg og det kan være vanskelig å få øye på fotgjengeren i veikanten. På lange strekk kan det føles greit å slappe av, for uten ekstralys kan det være vanskelig å oppdage elgen som er på vei over tråkket. Det er ikke uten grunn ekstralyskongen.com/ekstralys/ har blitt så populær blant mange yrkessjåfører.

Yrkessjåfører må tenke sikkerhet

For denne arbeidsgruppen er utsatt for mange farer. Det er ikke uten grunn disse ofte har påmontert enda flere ekstralys når de ferdes langs veiene. I skumringen er det svært utfordrende å kjøre, og da er det viktig at man blir sett. Noen timer senere har mørket senket seg og man får plutselig helt andre utfordringer. Lange veistrekninger uten gatebelysning, skiftende vær med tett snødrev eller regn kan gjøre at man ikke blir sett. Derfor er det viktig at bilen har godt lys.

Ekstralys er rett og slett en investering i trafikksikkerhet. Noen spør seg om det ikke er nok med standardoppsettet som følger med bilene? Fabrikanten kan jo ikke risikere bilistenes helse? Man skal huske på at i mange tilfeller er oppsettet som kommer med bilen kun et minimum som kreves for god sikt på en bil. Vil man ha bedre komfort og trygghet langs veien, er ekstralys å anbefale. Finn ekstralys til din bil.