Home / Bilferie er ofte den beste ferien

 

Å dra på bilferie er veldig hyggelig, med musikken på full guffe og snacks i alle lommer blir humøret på topp. For å optimalisere turen og slippe uønskede situasjoner, som å måtte tilbringe natten i bilen, er det viktig å planlegge godt på forhånd. Dette inkluderer å bestille hotell til overnattingene på veien i god tid.Sau på vei

Bilferie er noe av det morsomste, og det også en av de mer gunstige måtene å feriere på. Å ha Bergen som reisemålet eller som et stopp på reisen er å anbefale. Dette er også ekspertene enige i. Området rundt Bergen blir betraktet som like vakkert som Lofoten, bare mye mindre befolket. Dette gjør at du rolig kan nyte omgivelsene uten å bli rent ned av andre turister. Når du reiser med bil gjennom Norge, er du så heldig at du kan kjøre langs kysten over store deler av landet. Dette gir både sjåfør og passasjerer en rikere og mer tilfredsstillende kjøretur. Det er mye fin vei som er lagt opp til at naturen skal spille en stor rolle for bilistene. For å gjøre bilferien optimal er det viktig å planlegge godt. Det paradoksale er at om du planlegger ferien godt, vil du også ha mer frihet til å gjøre impulsive valg underveis. Å bruke store deler av turen til å lete rundt etter hoteller eller spisesteder er unødvendig når du heller kan gjøre litt forhåndsundersøkelser og ha noen steder klare. Dette frigir tid som dere kan bruke til å stoppe ved en spesielt søt rasteplass eller utsikt som bare må bli foreviget.

La både kropp og hode få fri til å nyte omgivelsene når dere suser gjennom den vakre naturen som Norge har å by på. Bestill hotell i Bergen enkelt ved å klikke deg inn på Internett, og velg deretter etter lommebok, smak og plassering.

Husk!

Gode huskeregler for å planlegge turen godt når du skal reise på bilferie igjennom Norge:

  • Undersøk litt om området du skal reise til. Ikke gå glipp av opplevelser fordi du var for lat på forhånd.
  • Bestill hotell til stedene dere skal stoppe
  • Lag en spilleliste av både bøker og gode sanger