Home / Bil i bryllupsgave

 

I løpet av livet får de aller fleste av oss gleden av å bli invitert i bryllup. Man får være en del av den største dagen i livet for de som skal gifte, og det er utrolig flott. Det er en ting som er viktig å huske på når man skal i bryllup, annet en hva man skal ha på seg, og det er selvfølgelig gaven til brudeparet. Hvis det er noen man kjenner godt og man vet godt hva de liker, så kan det være enklere å gi en personlig gave.

bryllupsgave

Interesser

Det er mange som tenker at bryllupsgaver må være praktiske ting, slik som servise og glass og bestikk. Det er fortsatt noen som setter opp slike lister over hva de ønsker seg i gave til bryllupet, men det er også flere og flere som allerede har bodd sammen noen år før de gifter seg. Dette gir jo gjestene i bryllupet muligheten til å være litt mer kreative når det kommer til bryllupsgaven. Hvis man har bestemt seg for å gi en slik bryllupsgave. så er det viktig at den er godt gjennomtenkt. Brudeparet har sikkert noen felles interesser, og det kan for eksempel være lurt å gi dem en opplevelse innenfor disse interessene.

Bil og fart

Et nygift par kan ha veldig godt av å tilbringe tid sammen og skape gode minner sammen. Det er jo tross alt det de vil se tilbake på når de har vært gift noen år. Et godt utgangspunkt for å se etter en opplevelsesgave er hos YouWish. YouWish er en nettside som selger ulike opplevelser  innen mange forskjellige kategorier. Hvis brudeparet for eksempel er interessert i bil og fart, så er det mange flotte opplevelser som kan gis til dem i bryllupsgave. Et første eksempel på dette kan være gokart for to. Det viktigste med gaven er jo at brudeparet kan oppleve noe sammen. En dag på gokartbane kan legge grunnlaget for mange gode minner, og paret får oppleve litt fart og moro. I tillegg vil denne opplevelsen bringe frem litt konkurranseinstinkt hos de fleste, og det er jo alltid gøy. Kjøringen foregår på bane, og man får sitte i hver sin gokart. Det er en trygg og morsom opplevelse, og den krever ingen forkunnskaper. Hvis man ønsker å gi bort noe litt mer ekstraordinært, så kan Lamborgini mot Ferrari være tingen. Dette er i utgangspunktet en opplevelse som selges per person, så da må man huske på å kjøpe to gavekort. Gjennom denne opplevelsen får brudeparet oppleve hvordan det er å kjøre to av verdens superbiler. Det er en Ferrari 458 og en Lamborgini Gallardo som testes ut – på bane selvfølgelig. Hver bil kan kjøres i 15 minutter eller 15 kilometer, og hvis man er god, får man oppleve en topphastighet på 240 km/t. Dette er uten tvil en flott gave å gi bort til de som liker fart og spenning og som synes det er spennende å oppleve noe nytt og annerledes.